Δημοκρατικό αλαλούμ!

Τρέχουν και δε φτάνουν στη Νέα Δημοκρατία μετά έναρξη της επίσημης περιόδου για τον αγώνα διαδοχής στην ηγεσία του κόμματος  όπου την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ή την 1η Νοεμβρίου θα έχει εκλέξει νέα ηγεσία. Πρώτος τον χορό σέρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και έτσι έχουν αρχίσει όλα τα υπόλοιπα καρεκλοκένταυρα δελφίνια να διεκδικούν τη δική τους θλεση ως υποψήφιοι. Επικρατέστερα ονόματα που ακούγονται ειναι αυτά των  Νίκου Δένδια, Μάκη Βορίδη, Όλγας Κεφαλογιάννη,  Ντόρας Μπακογιάννη  Μανώλη Κεφαλογιάννη οι οποίοι ακόμα το σκέφτονται για το αν θα βάλουν το χέρι στο μέλι της εξουσίας!

Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τους δύο πρώην πρωθυπουργούς κ.Καραμανλή και κ.Σαμαρά να θεωρούν λάθος την πράξη αυτή του πρώην αρχηγού της ΝΔ καθώς θεωρούν πως το χρονικό σημείο που διάλεξε είναι το πλέον ακατάλληλο καθώς θα χαθεί πολύτιμος αντιπολιτευτικός χρόνος.

Χάος και μόνο χάος επικρατεί στο κόμμα το οποίο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για την κατάσταση στην Ελλάδα, με τα στελέχη του να περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι λέγοντας πως όλα πάνε καλά! Επομένως με ποιό δικαίωμα αξιώνουν την εξουσία και μιλάνε για αριστερές παρενθέσεις όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να βάλουν μια τάξη στα εσωτερικά τους?

Πάντως όπου ακούμε πολλά κεράσια ας κρατάμε μικρό καλάθι και στο πίσω μέρος του μυαλού μας ας έχουμε πως ο νέος αρχηγός της ΝΔ θα μας φέρει προ τεραστίων εκπλήξεων και θα είναι όνομα το οποίο θα το έχουμε ακούσει ελάχιστα έως καθόλου!

Σχολιάστε